Audio/video stream recording forums

Attention Visitor:
You may have to register or log in before you can post:
  • Click the register link to sign up.
  • Registered members please fill in the form below and click the "Log in" button.
To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Audio/video stream recording forums > Streaming media recording forum > rtmpdump
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply Post New Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-30-2012, 01:17 PM
svnpenn svnpenn is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2011
Location: Dallas
Posts: 757
svnpenn is on a distinguished road
Default

Re: Adobe HDS Downloader


Quote:
Originally Posted by KSV
Code:
AdobeHDS.php
--manifest "http://vodcdn.mnet.com/z/mp4/vod8/843000/843449.mp4/manifest.f4m?hdnea=st=1338359426~exp=1338359606~acl=/z/mp4/vod8/843000/843449.mp4/*~hmac=edae166b31447dc0f8e07413244d7b81975c4675c7dd8254d08aff73202944d8&hdcore=2.5.14"
--auth "hdntl=exp=1338445839~acl=%2fz%2fmp4%2fvod8%2f843000%2f843449.mp4%2f*~data=hdntl~hmac=d2994c8dedcfac44d9f122511a294c1d38ea88cefd4682d055e37ab78d94a8d6&als=6.16,30,0.27,0,500,173,28.2,1,0,49,f,3237.29,6243.04,f,s,WYSHEEJFJJXA,2.5.14"
Using this script

http://github.com/svnpenn/etc/blob/master/AdobeHDS.sh

I was able to download without --auth

Code:
$ AdobeHDS.sh
Press enter after video starts
Printing results
ProcDump v4.0 - Writes process dump files
Copyright (C) 2009-2011 Mark Russinovich
Sysinternals - www.sysinternals.com

Writing dump file C:\home\Steven\Desktop\etc\plugin-container_120530_130315.dmp
...
Dump written.

php 'C:/home/GitHub/dotfiles/bin/AdobeHDS.php' --manifest 'http://vodcdn.mnet.co
m/z/mp4/vod8/843000/843448.mp4/manifest.f4m?hdnea=st=1338400992~exp=1338401172~a
cl=/z/mp4/vod8/843000/843448.mp4/*~hmac=a1026c616de486084c60e3cc4945d82425adbd43
eb58720710207102fc799c2a&hdcore=2.5.14'
                            KSV Adobe HDS Downloader

Downloading fragment 1040/1040
Found 1040 fragments
Joined 1040 fragments in 16.38 seconds
Finished

Last edited by KSV : 06-25-2012 at 04:05 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2012, 03:39 PM
svnpenn svnpenn is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2011
Location: Dallas
Posts: 757
svnpenn is on a distinguished road
Default

Re: Adobe HDS Downloader


Quote:
Originally Posted by Sekiho
Code:
$ sh AdobeHDS.sh
Press enter after video starts

Printing results
AdobeHDS.sh: línea 13: procdump: no se encontró la orden
php 'C:/PHP/AdobeHDS.php'cat: plugin-container*: No such file or directory

KSV Adobe HDS Downloader

Found 0 fragments
You need ProcDump

technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/dd996900
Reply With Quote
  #3  
Old 05-30-2012, 04:09 PM
Sekiho Sekiho is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Sekiho is on a distinguished road
Default

Re: Adobe HDS Downloader


Quote:
Originally Posted by svnpenn View Post
umm... i also needed wget... xD

anyway i get this error now:

Quote:
$ sh AdobeHDS.sh
Press enter after video starts

Printing results

ProcDump v4.0 - Writes process dump files
Copyright (C) 2009-2011 Mark Russinovich
Sysinternals - www.sysinternals.com

Writing dump file C:\CygWin\plugin-container_120530_170533.dmp ...
Dump written.

php 'C:/PHP/AdobeHDS.php'/dev/null: No such file or directory
/dev/null: No such file or directory
/dev/null: No such file or directory
.
.
.
/dev/null: No such file or directory

KSV Adobe HDS Downloader

Found 0 fragments
obviously i have AdobeHDS.php in that path too, maybe its beacuse im using the new script KSV made just now? (dont have the old now to test that) u.u


Edit: btw KSV i edited my previous post, now it says unable to download fragments intead of manifest, i edited and put the code and cookie in it
Reply With Quote
  #4  
Old 05-30-2012, 09:39 PM
svnpenn svnpenn is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2011
Location: Dallas
Posts: 757
svnpenn is on a distinguished road
Default

Re: Adobe HDS Downloader


For anyone interested, I modifed my script

wget is no longer required
procdump is no longer required

github.com/svnpenn/dotfiles/blob/master/bin/AdobeHDS.sh

Its still not working with pluzz.fr/jt-13h though.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-02-2012, 09:48 AM
Darby_Crash Darby_Crash is offline
The_Hardcore_Scripter
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 53
Darby_Crash is on a distinguished road
Cool

Re: Adobe HDS Downloader


I've created a batch script for Adobe HDS Downloader, with a version of PHP 5.4 with all extension, portable, in a single file. KSV, you can use this for your script. This is a example video...
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=WfkWxsY6BGQ
No need change environment variable, you can move script where you want. Like proxy I use Vidalia (Tor), and for sniff urls, HTTPFox plugin for Firefox.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-02-2012, 10:14 AM
svnpenn svnpenn is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2011
Location: Dallas
Posts: 757
svnpenn is on a distinguished road
Default

Re: Adobe HDS Downloader


Quote:
Originally Posted by Darby_Crash View Post
I've created a batch script for Adobe HDS Downloader, with a version of PHP 5.4 with all extension, portable, in a single file. KSV, you can use this for your script. This is a example video...
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=WfkWxsY6BGQ
No need change environment variable, you can move script where you want. Like proxy I use Vidalia (Tor), and for sniff urls, HTTPFox plugin for Firefox.
That is helpful but mine parses all parameters right out of the Firefox cache. I took off support for useragent though, I decided just to permanently change my useragent as KSV suggest.

youtube.com/watch?v=1J0YyTQd9oQ

github.com/svnpenn/dotfiles/blob/master/bin/AdobeHDS.sh

github.com/svnpenn/dotfiles/blob/master/firefox/user.js

Last edited by svnpenn : 06-02-2012 at 11:22 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-02-2012, 02:15 PM
svnpenn svnpenn is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2011
Location: Dallas
Posts: 757
svnpenn is on a distinguished road
Default

Re: Adobe HDS Downloader


Quote:
Originally Posted by chap
github.com/svnpenn/dotfiles/blob/master/bin/AdobeHDS.sh

how to work in XP

C:\cygwin\bin
C:\Documents and Settings\Администратор\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m629is7s.default\Cac he
Should work with Windows 7 and XP now.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-02-2012, 02:33 PM
chap chap is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ukraine
Posts: 1,165
chap is on a distinguished road
Default

Re: Adobe HDS Downloader


Quote:
Originally Posted by svnpenn View Post
Should work with Windows 7 and XP now.
no works
Code:
Администратор@microsof-0e0033 ~
$ AdobeHDS.sh
Usage: cygpath (-d|-m|-u|-w|-t TYPE) [-f FILE] [OPTION]... NAME...
       cygpath [-c HANDLE]
       cygpath [-ADHOPSW]
       cygpath [-F ID]

Convert Unix and Windows format paths, or output system path information

Output type options:

  -d, --dos             print DOS (short) form of NAMEs (C:\PROGRA~1\)
  -m, --mixed           like --windows, but with regular slashes (C:/WINNT)
  -M, --mode            report on mode of file (binmode or textmode)
  -u, --unix            (default) print Unix form of NAMEs (/cygdrive/c/winnt)
  -w, --windows         print Windows form of NAMEs (C:\WINNT)
  -t, --type TYPE       print TYPE form: 'dos', 'mixed', 'unix', or 'windows'

Path conversion options:

  -a, --absolute        output absolute path
  -l, --long-name       print Windows long form of NAMEs (with -w, -m only)
  -p, --path            NAME is a PATH list (i.e., '/bin:/usr/bin')
  -s, --short-name      print DOS (short) form of NAMEs (with -w, -m only)
  -C, --codepage CP     print DOS, Windows, or mixed pathname in Windows
                        codepage CP.  CP can be a numeric codepage identifier,
                        or one of the reserved words ANSI, OEM, or UTF8.
                        If this option is missing, cygpath defaults to the
                        character set defined by the current locale.

System information:

  -A, --allusers        use `All Users' instead of current user for -D, -O, -P
  -D, --desktop         output `Desktop' directory and exit
  -H, --homeroot        output `Profiles' directory (home root) and exit
  -O, --mydocs          output `My Documents' directory and exit
  -P, --smprograms      output Start Menu `Programs' directory and exit
  -S, --sysdir          output system directory and exit
  -W, --windir          output `Windows' directory and exit
  -F, --folder ID       output special folder with numeric ID and exit
Try `cygpath --help' for more information.
find: `/*/*/Profiles/*/Cache/_*': No such file or directory
Press enter after video starts

rtmp-host
works fine

Last edited by chap : 06-02-2012 at 06:18 PM.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-02-2012, 06:22 PM
Darby_Crash Darby_Crash is offline
The_Hardcore_Scripter
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 53
Darby_Crash is on a distinguished road
Cool

Re: Adobe HDS Downloader


Required Firefox. Only for first run required your Firefox user agent.

1) Open Firefox.
2) You must clear Firefox cache from tools menu.
3) Go on video page and wait until video start.
4) Close Firefox & run the script (batch file).
5) In main folder of the script you have manifestURL.txt and auth.txt

Code:
http://www.mediafire.com/?r6yolgutymy695l

Last edited by Darby_Crash : 06-02-2012 at 09:16 PM.
Reply With Quote
  #10  
Old 06-02-2012, 09:17 PM
Darby_Crash Darby_Crash is offline
The_Hardcore_Scripter
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 53
Darby_Crash is on a distinguished road
Question

Re: Adobe HDS Downloader


Quote:
Originally Posted by chap View Post
Darby_Crash
sorry accidentally deleted your post
What are you doing?
Reply With Quote
Reply Post New Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:56 AM.


Powered by All-streaming-media.com; 2006-2011
vB forum hacked with Zoints add-ons