Audio/video stream recording forums (http://stream-recorder.com/forum/index.php)
-   Video stream recording (http://stream-recorder.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -  

Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]

(http://stream-recorder.com/forum/showthread.php?t=19616)

RKO4321 04-12-2015 10:30 AM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
Quote:

Originally Posted by joejones15 (Post 75690)
no guide for adownloader, too complex

Bro one more thing..Is there a way to change download location from ffmpeg?

Code:

ffmpeg -i "LINK YOU GET" -c copy -bsf:a aac_adtstoasc "test.mp4"
something to add to above command?

biezom 04-12-2015 10:37 AM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
Quote:

Originally Posted by RKO4321 (Post 75691)
Bro one more thing..Is there a way to change download location from ffmpeg?

Code:

ffmpeg -i "LINK YOU GET" -c copy -bsf:a aac_adtstoasc "test.mp4"
something to add to above command?

for example
Code:

ffmpeg -i "LINK YOU GET" -c copy -bsf:a aac_adtstoasc "C:\myvideos\test.mp4"

RKO4321 04-12-2015 10:43 AM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
Quote:

Originally Posted by biezom (Post 75692)
for example
Code:

ffmpeg -i "LINK YOU GET" -c copy -bsf:a aac_adtstoasc "C:\myvideos\test.mp4"


wow you guys rocks...

RKO4321 04-12-2015 11:32 AM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 


How can I fix this?

biezom 04-12-2015 11:39 AM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
you need switch your user-agent to find m3u8 link

joejones15 already post the solution

http://stream-recorder.com/forum/sho...75&postcount=3

RKO4321 04-12-2015 11:41 AM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
Quote:

Originally Posted by biezom (Post 75695)
you need switch your user-agent to find m3u8 link

joejones15 already post the solution

http://stream-recorder.com/forum/sho...75&postcount=3

I already found that.

I get a link like this
Code:

http://nlds179.neulion.com/play?url=%2Fnlds_vod%2Fufce%2Fvod%2F2015%2F04%2F11%2F8648%2F2_8648_a01_aff_2015_h_whole_1_pc.mp4&nltid=ufc&nltdt=0&uid=1763603&plid=d0f662afc5bdb97adcae2ba127210cc6&auth_key=cf182d3234a6cb075ea6855c3b9559f2-1428860272-32-*.m3u8;*.ts;*.mp4
But still getting above error when I process

biezom 04-12-2015 11:49 AM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
normally
with user agent switcher you can find something like this

Code:

http://nlds179.cdnak.neulion.com/nlds_vod/ufc/vod/2015/02/01/ufc-183-johnson-backstage-intv/ufc-183-johnson-backstage-intv_1_iphone.mp4.m3u8?nltid=ufc&nltdt=7&hdnea=expires%3D1428860877%7Eaccess%3D%2Fnlds_vod%2Fufc%2Fvod%2F2015%2F02%2F01%2Fufc-183-johnson-backstage-intv%2F*%7Emd5%3D7d87ff927dc7c4a0b4b8d674b8effc6f

RKO4321 04-12-2015 12:03 PM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
Quote:

Originally Posted by biezom (Post 75698)
normally
with user agent switcher you can find something like this

Code:

http://nlds179.cdnak.neulion.com/nlds_vod/ufc/vod/2015/02/01/ufc-183-johnson-backstage-intv/ufc-183-johnson-backstage-intv_1_iphone.mp4.m3u8?nltid=ufc&nltdt=7&hdnea=expires%3D1428860877%7Eaccess%3D%2Fnlds_vod%2Fufc%2Fvod%2F2015%2F02%2F01%2Fufc-183-johnson-backstage-intv%2F*%7Emd5%3D7d87ff927dc7c4a0b4b8d674b8effc6f


Code:

http://nlds179.cdnllnwnl.neulion.com/nlds_vod/ufce/vod/2015/04/11/8648/2_8648_a01_aff_2015_h_whole_1_2400.mp4/00/0018.mp4?nltid=ufc&nltdt=0&uid=1763603

I have it but it doesnt have "m3u8"

joejones15 04-12-2015 01:07 PM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
Quote:

Originally Posted by RKO4321 (Post 75699)

I have it but it doesnt have "m3u8"

you must use 'agent switcher' in firefox browser at 'iphone 3' setting to get proper code

RKO4321 04-12-2015 01:08 PM

Re: Failed to open bitstream filter aac_adtstoasc [neulion stream download]


 
Quote:

Originally Posted by joejones15 (Post 75701)
you must use 'agent switcher' in firefox browser at 'iphone 3' setting to get proper code

I sent you a pm can you check it please

I used agent switcher,But it doesnt block the video like it did before and ask for the flash upgrade. it just plays.


All times are GMT -6. The time now is 07:20 AM.